Perfo

Pikalinkit sivulle;

Prosessiteollisuus

Reikälevyjä voidaan käyttää tehokkaasti monilla teollisuudenaloilla. Toimitamme seulat ja muut rei’itysratkaisut mm. paperi-, jätevesi-, petrokemian-, kemian-, elintarvike-, terveydenhuolto-, energia- ja kierrätysteollisuudelle. 

Tarjoamme tarpeidesi mukaan räätälöityjä ratkaisuja, jotka täyttävät tarpeesi tinkimättömällä palvelulla, tarkkuudella ja laadulla.

Jätevesipuhdistamo, jossa näkyy reikälevyn toiminnallisuutta.

Maatalous

Voimme auttaa sinua luomaan pohjan korkealaatuisten maataloustuotteiden valmistukseen.

RMIG on maailman johtava korkealaatuisten rei’itettyjen metalliseulojen valmistaja ja toimittaja maataloudelle. RMIG kehittää ja valmistaa korkealaatuisia seuloja, jotka on suunniteltu kaikin osin täyttämään nykypäivän suuria prosessointitarpeita.

Tarjoamme täydelliset ratkaisut mm. kaikenlaisten kiinteiden aineiden ja materiaalien esipuhdistus, puhdistus, seulonta, kuivaus ja varastointi, mukaan lukien viljat, yrtit, tee, siemenet, maissi, rapsi, puuhake jne.

Reikälevyjä hyödyntämällä saadaan eroteltua jyvät.

Arkkitehtuuri

Rakennusala ja sisustus

Rei’itetyt materiaalit voivat stimuloida jännittävää kaupunkisuunnittelua aivan uudella tavalla, kutsumme tätä City Emotioniksi…

Vain mielikuvitus on rajana. Kuvittele rei’itetyn mallin vaikutus arkkitehtonisessa projektissasi. 

RMIG City Emotion on ratkaisu julkisivujen, aurinkosuojien, kaiteiden ja kattojen suunnittelussa, tai missä tahansa projektissa, jossa haluat hyödyntää rei’itettyjä materiaaleja.

RMIG:n City Emotion -filosofia huokuu intohimoa mielenkiintoisen kaupunkisuunnittelun luomiseen.

Hae inspiraatiota ja näe reikä- ja vekkolevyillä toteutettuja kohteita Referenssit- ja RMIG City Emotion sivuilla

Teollinen muotoilu

Kokemuksemme ja tietämyksemme suunnittelun ja toiminnallisuuden yhdistämisen avulla pystymme valmistamaan yksittäisiä osia ja tuotteita vastaamaan erityistarpeitasi.

 

Roskakorissa hyödynnetty reikälevyjä koristeellisuuden vuoksi.
Reikälevyä on hyödynnetty toimistokäyttöön.
Reikälevy kaiuttimen suojana.